На 19 април 2017 г. в хотел Хилтън, Nike Free Rn Flyknit Femme София, nike internationalist homme за трета поредна година на тържествена церемония бяха връчени наградите „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА – 2016”, nike tn homme noir чиито инициатор е списание Business Lady.

Висшето училище по застраховане и финанси бе отличено в категория Образование и бе удостоено с приз за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, ffxiv gil buy КАЧЕСТВО И ИНОВАЦИИ ВЪВ ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ. Наградата бе връчена на Детелина Смилкова, вицeпрезидент на Висшето училище по застраховане и финанси. Air Jordan 1 Homme В благодарственото си слово тя отбеляза, Air Jordan 14 bambini че това отличие носи със себе си както гордоста от добре свършената работа, така и сериозната отговорност към доверието, което трябва да бъде защитено и занапред.

Общо 18 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в областите: развитие на човешкия капитал; повишаване качеството на предлагания продукт или услуга; конкурентоспособност и иновации; устойчиво развитие; ноу-хау; ефективен и иновативен мениджмънт; внедряване на нови технологии; прилагане на успешни бизнес практики; позициониране на чужди пазари; социална отговорност; позитивен обществен образ. Asics Gel Lyte 3 Femme Rose Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, nike air max 1 femme beige да се популяризират успешните икономически модели в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, Air Jordan Femme и по този начин да се поощри предприемачеството във всички сфери на социалния живот.

Традиционните вече награди на списание Business Lady са подчинени на основната цел – да бъдат споделени успешни бизнес модели, Nike Pour Femme Homme да се даде гласност на различните примери за професионален успех,