Kengeru

Драги студенти,

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира тестово състезание „Европейско кенгуру“ по математика за студенти I курс. nike pas cher Тестът се състои от 20 задачи с 5 избираеми отговора, от които само един е верен. asics gel kinsei 5 mujer Продължителността е 90 минути.

 • nike free run 5 0 grigio uomo
 • baskets ASICS Състезанието е фиксирано за 18 март 2017 г. new balance 373 bleu orange goedkoop nike air max 2017 от 11:00.

  Желаещите студенти от ВУЗФ следва да се явят в 10:30 ч. Nike Air Max 2016 Dames Zwart Nike Free 5.0 Heren asics kayano 21 hombre в АУЛАТА.

  В същия ден и час в състезанието ще участват и студенти от други ВУЗ-ове. Nike Air Max 2016 Goedkoop Чрез своя ВУЗ те следва да направят заявка във ВУЗФ.

 • Nike Air Max 2017 Heren zwart
 • air max pas cher Условието за участие за тях е групова такса в размер на 50 лв. Julio Jones Alabama Football Jerseys за ВУЗ, която се превежда по банков път.

  Всеки ВУЗ определя такса за своите студенти, която не бива да надвишава 5 (пет) лв. Fjallraven Kanken Sverige Cheap Nike shoes UK

 • Nike Air Max 2017 Donna
 • В деня на състезанието останалите ВУЗ-ове получават темата, която следва да бъде размножена на място и предоставена на участващите студенти от съответния ВУЗ. Kanken Big Baratas Cliff Pennington Jersey Nike Air Max 2017 Dames zwart В 12:30 ч. nike air max 2016 wit на 18 март се изпращат решенията на задачите и всеки ВУЗ проверява писмените работи на своите студенти. Kanken Classic Adidas buty sklep Списък на участвалите студенти и техните резултати се изпращат във ВУЗФ за изготвяне на национално класиране. nike air zoom pegasus 83 hombre Половината от участващите студенти от страната получават сертификати за първо, второ и трето място в съотношение 1:2:3. nike air max 1 premium mujer Joey Bosa Ohio State Jerseys Nike Air Max Uptempo Сертификатите се изготвят от ВУЗФ и могат да служат при кандидатстване за стипендии. asics buty Таксата 50 лв. nike tn requin за ВУЗ ще бъде използвана за изготвяне на темата, решенията и съответните сертификати.

  В случай, че някой ВУЗ желае да се включи в състезанието „Европейско кенгуру“ за студенти, трябва да се посочат трите имена на съответен отговорник, негов телефон и електронен адрес за връзка.

  Лице за контакт:

  Юлияна Георгиева – мениджър комуникации и кариерно развитие, ВУЗФ, тел.