Живеем във време, Nike Air Huarache Femme Rose в което промяната е неизбежна и да имаш способността за бързо предвиждане, Adidas Zx 700 Femme Blanche приспособяване и модифициране на подхода и мисленето е от решаващо значение. Много често лидерите попадат в капана на колебания и двоумения, nike air max tn donna които им пречат да се възползват от възможността да отведат компанията на следващо ниво. Nike Homme Тези лидери, New Balance 420 femme които въплъщават не само светогледа, Canada Goose Expedition Parka но и уменията на един предприемач, ще се откроят от всички останали. Те ще се озоват в челните редици или ще бъдат успешната промяна в организацията и иновациите. В тази лекция д-р Стивън Едуардс ще сподели с участниците практиките и поведението, Air Jordan 31 Homme които трябва да притежава всеки успешен предприемачески лидер, за да просперира в епохата на несигурността.

Това знание може да се превърне в лидерската способност на всеки да води останалите, като определя темпото, nike air max 1 femme noir с което да го следват.

Независимо дали сте опитен предприемач или просто сте се втренчили в кариерата си, на тази лекция ще имате възможността да черпите от знанията и опита на сериен предприемач, Nike Lunartempo 2 homme който успешно води осем компании с офиси на четири континента.

Вход свободен.