2017-06-12 09 54 35

На 11.05. air max 90 pas cher 2017 г. air max pas cher pour homme

 • AIR ZOOM PEGASUS 34
 • във Висшето училище по застраховане и финанси се проведе кръгла маса на тема „Влиянието на обществено-политическите събития върху туризма и икономиката“. Dont’a Hightower Jersey asics pas cher asics gel lyte 5 hombre rojas Дискусията бе инициирана от студенти от специалността „Бизнес, маркетинг и ивент мениджмънт в туризма“ към ВУЗФ.

 • Air Jordan 11 Donna
 • Fjällräven Kånken Mini Участие в събитието взеха над 20 души студенти, които представиха докладите си пред официалните участници във форума в лицето на Н. Cheap Nike Shoes UK Goedkoop Nike Air Max пр. nike air max 2017 pas cher Мариян Гьорчев, извънреден и пълномощен посланик на Република Македония в България, Александър Александров от Българо-руска търговско промишлена палата, специалисти от туристическия бизнес в България, както и гости от различни университети.

 • Nike Air Huarache Vente
 • Събитието бе открито от организиторите на програмата в лицето на г-жа Детелина Смилкова, вицепрезидент на ВУЗФ и доц. д-р Николай Цонев. nike air max 1 essential męskie Nike Air Max 2016 Dames roze Модератори на събитието бяха преподаватели от програмата доц.

 • Nike Air Max pas cher
 • д-р Мариана Янева и доц. Fjallraven Kanken Mini д-р Еленита Великова, както и студентите Мирослав Димитров и Димитър Везенков . Maglie Miami Heat Студентските разработки засягаха актуална проблематика в сферата на туризма в различни държави – в това число Египет, Сингапур, Франция, Великобритания, Италия, Гърция, Русия, Белгия, Турция, Дубай и България. chaussures de foot umbro В последвалата дискусия официалните гости предоставиха актуални данни за развитието на туризма в собствените им държави, както и изказаха препоръки за подобряване на взаимоотношенията между отделните страни в сферата на туризма. nike air max 1 pas cher Nolan Ryan Baseball Jersey Докладите от форума ще бъдат публикувани в специален сборник, който ще бъде предоставен в различните чуждустранни посолства в България. Canotta Philadelphia 76ers Бе обявено, че от есента във ВУЗФ ще стартира програма по туризъм, която ще бъде изцяло на английски език. Програмата «BUSINESS, TOURISM MANAGEMENT“ е разработена за обучение на чуждестранни студенти. Nike Air Max 90 Pas Cher New Balance 996 męskie Програмата ще бъде с продължителност два семестъра и ще се предлага и онлайн. Troy Polamalu – USC Trojans air max 90 pas cher Дистанционното обучение е една от новите възможности за образование навсякъде по света, като спестява разходи за пътуване и настаняване в друга страна, както и на време за обучение в класната стая. Програмата ще включва актуални теми в областта на:

  • Консултиране на туристическия бизнес • Развлекателна индустрия • Организиране на събития • Естетика в туризма • Луксозен туризъм

  Магистърската програмата отговаря на необходимостта от подготовка на ново поколение мениджъри и предприемачи с модерно образование, които ще могат да създават нови туристически продукти и услуги. Maglie Washington Wizards Завършилите ще получат диплома за магистърска степен, издадена от ВУЗФ – университет, класиран в първите четири от най-високо оценените училища в областта „Икономика“ съгласно рейтинговата система на Министерството на образованието за университетите в България.