HR

На официалната церемония по връчване на годишните HR награди на БАУХ (Българска асоциация за управление на хора), ERP Academy получи награда за най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса.

  • Nike Air Huarache Heren zwart
  • Академията на съвременния бизнес спечели наградата за магистратурата „Бизнес анализ и ERP решения“, която е създадена в партньорство с Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Dont’a Hightower – Alabama Crimson Tide ВУЗФ и ERP Academy създават магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения“ провокирани от факта, Jarrett Lee – LSU Tigers че в България има редица университети, nike air max thea uomo които подготвят програмисти, но няма нито една специалност, Jordan Reed Redskins Jerseys насочена към процеса на внедряване на системи за управление на бизнеса. adidas shoes uk Сфера,

  • Air Max 2017 Donna Rosa
  • в която специалистите трябва да разбират както от софтуерни технологии, Air Jordan 12 (XII) така и от счетоводство и финанси, управление на бизнес процеси и много други области.

    Магистърската програма е първата по рода си в България, adidas eqt damskie която подготвя изключително търсените и ценени консултанти по бизнес софтуер. Nike Air Max 2016 Heren zwart С нея студентите се реализират не като програмисти, Air Max Thea а като специалисти по внедряване, продажба и поддръжка на висок клас решения за управление на бизнеса – професии, които стават все по-търсени в световен мащаб.

  • asics gel lyte 3 nero uomo
  • Програмата е с икономическа насоченост, nike air max 2017 mujer но се фокусира върху това как информационните технологии помагат за укрепването на модерни предприятия, които се стремят да постигнат своите стратегически приоритети чрез използването на нови технологии.

    Висшето училище по застраховане и финанси e първият български университет, nike air max 90 pas cher adidas stan smith dziecięce специализиран в областта на бизнеса, финансите, застраховането, nike air huarache italia мениджмънта, маркетинга и предприемачеството. Nike Internationalist Baratas Той се превърна в една от най-активните образователни институции в България. Nike Italia Университетът продължава да създава образователни продукти в партньорство с бизнеса, asics donna отчитайки това,